Pause fra terningespil – Hvad kan man lave?

Det er ikke altid muligt at spille terningespil hele tiden. Hvis du ikke lige sidder med nogen, du kan spille med, så kender du måske følelsen af rastløshed, og du savner noget at lave? Så hvad er nogle gode alternativer til terningespil?

Sportsbetting

Hvis du godt kan lide at spille terningespil for at vinde og måske foretrækker terningespil, når du er i kasino, så kan du overveje at vende hovedet mod sportsbetting. Der findes mange forskellige sportsgrene du kan spille på, og du kan ofte både spille på computeren og mobilen på Mobilebet. Det kan gøre det endnu sjovere at se på sport, hvis du har noget på spil. Man kan også finde bonuskoder rundt omkring eller startbonusser, så du lige kan mærke om det er noget for dig.

Online spil

Hvis du godt bare kan lide terningespil for spillets skyld, findes der masser af andre online spil, hvor du kan spille mod computeren eller nogle online. Det kan være skak eller, hvis du hellere vil holde dig til noget med terninger, så kan man finde online yatzyspil, backgammon eller matador. Der er faktisk næsten ingen grænser for, hvilke spil man kan finde online, så hvis du har et spil, du elsker højere end andre, så prøv at søge på det og se, om ikke det dukker på et sted. Du kan også kigge på spiloversigt for at se, om der er nogle spil der, som du gerne vil tage fat på.

Lær et nyt terningespil

Hvis du ikke lige er til det der online spil på computer eller mobil og bare gerne vil holde fast i dine fysiske terninger, så kan du gå i gang med at lære et nyt spil med terninger. Der er nemlig rigtig mange forskellige spil, som man kan prøve. Ofte hænger man fast i de samme terningespil, hver gang man pakker terningerne ud, så måske det kunne være sjovt at prøve et nyt næste gang, I skal spille.

Terningeshopping

En mindre ting, der kan være rigtig hyggelig, er at shoppe efter nye terninger. Der er nemlig en masse forskellige designs, vægte og terninger med forskellige antal sider. Det kan være, du kunne tænke dig et nyt sæt grønne terninger eller lyserød med glitter. Man kan få lige, hvad man kan tænke sig. Det kan også være, at du skal have købt dig en terning med 100 sider. Der er også en masse andet tilbehør, som man kan bruge til forskellige spil. F.eks. kan man få en raflebakke, så man sørger for at holde terningerne samlet. Det kan være du finder dine nye yndlingsterninger eller tilbehør, som måske giver lidt ekstra held næste gang, der skal spilles. Måske får du ikke ekstra held, men så vil du i hvert fald have nogle flotte terninger, som du sagtens kan stille frem, når vennerne er på besøg.