Er du klar på en omgang Yatzy? Så er du kommet til den rigtige side. Her kan du spille online Yatzy mod computeren, så hvis dine venner eller familie ikke er klar på af rafle, så har du muligheden her. Yatzy-spillet her i en udgave uden mulighed for at melde par.

Sådan kommer du i gang med spillet

Det er vildt nemt at spille Yatzy online multiplayer her. Du kommer i gang med tre lette skridt – sådan:

 • Tryk ’play’
 • Vælg din ønskede karakter
 • Vælg, om du vil se tutorial (guide) eller ej

Herefter vil spillet starte, og de to spillere skiftes til at slå. Du finder scorekortet i højre side af skærmen, så du altid har et godt overblik over, hvad du mangler.

Det handler online Yatzy om

Hvis online Yatzy online er helt nyt for dig, så er dette afsnit lige noget for dig. Det er ganske simpelt, som du kan se herunder.

 • Der er i alt 13 kombinationer, som du kan ramme i Yatzy. Disse er markeret på scorekortet.
 • En runde foregår på den måde, at du kaster fem terninger, hvorefter du beholder de terninger, du ønsker at anvende til at ramme den ønskede kombination. Herefter slår du videre med de resterende terninger. Du har i alt tre kast hver runde.
 • Når du har slået tre gange, angiver du dine point på scorearket ud fra den rigtige kombination.
 • Antallet af point er fastsat ved nogle kombinationer, hvis dette ikke er tilfældet, får du point ud fra antallet af øjne på terningerne. Et par 6’ere, giver derved 12 point.
 • Jo længere du kommer igennem kombinationer, jo sværere bliver det dog. Derved kan det ende med, at du ikke når din kombination. Hvis dette sker, skal du markere 0 point i en valgfri kombination.
 • Hvis du får mere end 63 point i den øverste sektion, vil du modtage en bonus på 50 point i det samlede regnskab. Denne angives også automatisk her i online yatzy.
 • Sidst men ikke mindst er der en kombination, der kaldes ’chance’. Denne kan du anvende, hvis du ikke kan få terningerne til at passe med andre kombinationer.

En af fordelene ved at spille online Yatzy, som nybegynder, er, at du ikke kan gøre noget forkert – det hele sker automatisk.
Hvis du stadig er i tvivl om reglerne, bør du se tutorial videoen, inden du starter.

Gode råd til spillet

Hvis du vil spille her, er det naturligvis Yatzy online multiplayer, hvilket vil sige, at du har en modstander. Derfor vil vi gerne give dig et par tips, så du får de bedste vinderchancer. Her er der tre gode råd:

 • Husk den øverste sektion
  – Bonussen, som du kan opnå i den øverste sektion, kan gøre en stor forskel i det totale antal point.
 • Pas på med at blive grådig
  – Der er ingen skam i at markere 0 point på en af de svære kombinationer.
 • Tænk dig om
  – Når du har tre slag, er der også mulighed for, at du kan revurdere dine chancer efter første og andet slag – det handler altså om sandsynlighedsregning.

Spil gratis Yatzy her

Spil Yatzy online gratis her hos terningspil.dk, det er både sjovt, spændende og lærerigt. Der sidder allerede nu en modstander og venter på dig.
Husk at øvelse gør mester, og efter et par spil er du sikkert en sand ekspert – held og lykke med spillet.

Lidt om Yatzy

Yatzy er et terningspil opfundet af Milton Bradley, men i dag ejet af  Hasbro. Det blev første gang markedsført som Yatzie i starten af 1940’erne. Senere er det engelske navn ændret til Yhatzee og på dansk Yatzy. Det danske Yatzyspil er dog en anelse anderledes i reglerne end det amerikanske Yhatzee.

Læs også: Spilleregler til Yatzy
Download gratis: Materialer til Yatzy m.m.

Læs mere om Yatzy hos Wikipedia