De bedste terningespil på en overlevelsestur

Vi tager et kig på, hvad de bedste terningespil er på en overlevelsestur.

Hvis du har et bræt med, kan du spille terningespil over det hele. Det gælder også, når du er på overlevelsestur. Er det sent om aftenen, kan I gøre det endnu sjovere ved at have lidt alkohol med. Men det er selvfølgelig helt op til jer – det er subjektivt, hvad I foretrækker.

Et godt styks terningespil formår at bringe personerne på overlevelsesturen sammen og sikrer, at I har det sjovt på flere måder.

Vi kommer her med vores bud på, hvordan I kan gøre jeres overlevelsestur sjovere og mere underholdende ved at spille de helt rigtige terningespil.

Balut

Vil I gerne spille poker, men har I ikke nogen kort? Så skal I prøve Balut. Spillet er skabt til at være en alternativ form for poker, hvis du har mulighed for at spille terningespil, men ikke har nogle kort. Der er nogle traditionelle regler for Balut, men de fleste foretrækker selv at lave deres egne regler, som spillet skrider frem. Af den grund er Balut blevet et simpelt venne- og familiespil, som alle nyder at spille. Spillet ændrer sig afhængigt af, hvem du spiller det med, og hvordan I vælger at spille det.

Sådan spiller du Balut

Formålet med Balut er, at du som spiller skal skabe en række forskellige pointkombinationer, der på hver deres måde giver pointhøst. Når du har fundet ud af, hvordan pointhøsten skal tælles sammen, skal dine medspillere have fem terninger, som de kan bruge til at skrabe point sammen. Formålet er, at du skal holde spillet kørende, indtil du har fået point på alle tænkelige måder. Når I er nået dertil, skal I tælle, hvem der nåede at skrabe flest point sammen.

En anden sjov regel er, at hvis en person får fem gange det samme tal, råbes der ”Balut,” som var det et spil Bingo. Hvis du vil gøre det endnu mere spændende, kan du spørge dine venner, hvor mange gange de tror, der vil være en Balut. Hvis der er en person, gætter rigtigt, kan vedkommende få ekstra point eller måske endda vinde en præmie.

3 spilmuligheder i Balut

Du har tre muligheder med dine fem terninger til at finde Balut. Det vil sige, at du har tre muligheder for at finde den rigtige talkombination, der skal give dig tre rigtige. Hvis du eksempelvis på dit første slag slår to 4’ere, bør du satse på at få en Balut på 4’ere. Når du har gjort det, kan du på dit andet og dernæst sidste forsøg prøve at få så mange 4’ere som muligt. Hvis du i dit andet forsøg får en 4’er, holder du fast i den, således at du har tre 4’ere. Hvis de resterende to bliver 4’ere, har du fået en Balut.

Spillet er super at spille, hvis I har det rette udstyr med på en overlevelsestur. Det skal nok være med til at forene jer at spille Balut.

Snyd

Et meget populært spil på verdensplan, der også går under navnene ”Løgn”, ”Rafle tænkeboks” og ”Tænkeboks.” Snyd bliver spillet i den verdensberømte film ”Pirates of the Caribbean.”

Hvis du har set Pirates of the Caribbean, ved du, at du har brug for fem terninger og noget, du kan skjule terningerne i.

Sådan spiller du Snyd

Alle på overlevelsesturen skal kaste deres terning i begyndelsen af spillet. Hvis der er nogle af dine terninger, der lander oven på en af de andre, skal du starte forfra. Husk, at du skal ryste og bevæge din terning i en kop, så ingen andre kan se dem. Efter alle har rystet deres terninger og gemt resultatet af det, de har slået, skal de enkelte spillere, hvad den samlede score er i alt hos alle spillere. Hvis du gætter, at der er fire 5’ere på bordet, og du kun har en selv, håber du, at der er mindst tre 5’ere på bordet.

Efter hver forudsigelse kan I enten fortsætte med at spille eller udfordre hinanden til at kalde dem løgnere. Hvis der er en, der er udfordret, skal alle terningerne på bordet.

Det er et spil, der er særligt sjovt at spille, fordi der vil blive løjet undervejs, når du gætter.